This day will never happen again

This day will never happen again
This day will never happen again

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Vamos AMIGOS!



Το νόημα του καλοκαιριού βρίσκεται στην αληθινή χαλάρωση και απελευθέρωση του εαυτού μας, στην ανακάλυψη εναλλακτικών δρόμων που μας οδηγούν σε ξεχωριστές εμπειρίες. Και για να μην το πάω άλλο μέσω Λαμίας, αν ακόμα και τώρα που είναι καλοκαίρι, εσείς βγαίνετε στα συνηθισμένα μέρη και κάνετε συνηθισμένες εξόδους, προφανώς δεν εκμεταλλεύεστε σωστά το Καλοκαίρι σας!

Δεν μου πήρε ώρα να το ερωτευτώ, δεν χρειάστηκε καθόλου σκέψη για να το επιλέξω. Το μεξικάνικο εστιατόριο της Γλυφάδας "Amigos" είναι μια εναλλακτική επιλογή για όσους γουστάρουν ethnic κουζίνα και μεξικάνικες γεύσεις! Εάν πέφτει πείνα, μετά από μια βόλτα στη Γλυφάδα είναι η ιδανική επιλογή με ό,τι παρέα και να βρίσκεστε. Ο χώρος είναι πολύ ζεστός, με πετυχημένο decor και συμπαθητική μουσική. Και μη φοβάστε, δεν έχουν όλα τσίλι! (Εξυπηρέτηση πολύ καλή btw)


ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΨΗΤΟ
Θα σας γράψω για να πιάτα που δοκίμασα. Περιττό να σας πω ότι δεν τσιγκουνεύονται τις μερίδες και ότι αν και ήμουν με παρέα, τα κυρίως πιάτα δεν έφτασαν στο τέλος τους κι ας ήτα πεντανόστιμα.
Η σαλάτα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. "Ensalada Mixta" με ανάμεικτα λαχανικά, κόκκινα φασόλια,καλαμποκι, καρέ ντομάτας, πιπεριά, τυρί τσένταρ και την πολυαγαπημένη μου sour cream! Σερβιρισμένα σε τραγανή φωλιά από αλευρίσια tortilla <3


Για κυρίως πιάτα επιλέξαμε, Fajitas (εννοείται.) και "Chili&cheese ground round" που ήταν ένα πράγματι ζουμερό (όπως λέει στο menu) μπιφτέκι σχάρας καλυμμένο με chilli con carne και λιωμένο τυρί cheddar. Το δεύτερο πιάτο ήταν τόσο δυνατό που ανταγωνιζόταν τα πρώτα στην καρδιά μου fajitas.



Και όλα αυτά συνοδευόμενα από λίγη δροσερή sangria!  :)
PS: Οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες (αναμενόμενο) αλλά αξίζει!
ps2: Δεν παίρνω ποσοστά, ούτε κάνω διαφήμιση, απλώς bloggarω!

7 σχόλια:

  1. Φαίνεται υπέροχο!
    Αν και τα πολύ καυτερά δεν τα μπορώ,ένα μπουρίτο με κοτόπουλο το χτυπάω άνετα ;-)
    Στην επόμενη επίσκεψή μου στην Αθήνα,θα περάσω από εκεί,κράτησα σημειώσεις!
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και αυτό με το τσίλι που έφαγα δεν ήταν καυτερό! Υπάρχουν πολλά πιάτα ακόμα και για εμάς που δεν είμαστε λάτρεις του tabascho :P

      Διαγραφή
  2. Για λίγο νόμιζα πως διάβαζα κριτική στη Lifo. Και μου άνοιξες την όρεξη. ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΜΟΥ ΛΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα καυτερά ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και καις περισσότερο! Η χρήσιμη πληροφορία της ημέρας ;) (αυτή που θα σου επιτρέψει να φας μεξικάνικο χωρίς ενοχές!)

      Διαγραφή
    2. Περιττό να σου πω οτι κολακεύτηκα btw

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή