This day will never happen again

This day will never happen again
This day will never happen again

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Αγαπητή Κυριακή, (+question to readers)


Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την ύπαρξη σου καταρχάς γιατί χάρη σε 'σένα έχω το χρονικό περιθώριο να ξεπεράσω οποιοδήποτε στομαχικό και εγκεφαλικό πρόβλημα μου προκαλούν οι ξέφρενες νύχτες του Σαββάτου. (όχι αυτές που καταλήγω να βλέπω ταινίες και να παραγγέλνω κρέπες, οι άλλες, που βγαίνω. Όχι, όχι στο μπαλκόνι, εννοώ έξω) Και φυσικά δε θα μπορούσα να μην σε ευχαριστήσω που με αφήνεις να κοιμάμαι μέχρι ό,τι ώρα θέλω.
Ωστόσο, αγαπητή μου Κυριακή, εμένα δεν με ξεγελάει η φαινομενική σου χαλαρότητα γιατί στην πραγματικότητα ξέρω και το νιώθω στο πετσί μου κάθε φορά που ξημερώνεις ότι είσαι μια καταθλιπτική, μεταβατική και μίζερη μέρα. Κι αυτό γιατί υπάρχεις μόνο για να με φέρνεις πίσω στην πραγματικότητα και να μου θυμίζεις πόσο κοντά είναι η Δευτέρα και πόσα "από Δευτέρα" είπα τη βδομάδα που πέρασε! Kλείνεις τον κόσμο στα σπίτια του και καλά για να τον ξεκουράσεις αλλά στην πραγματικότητα τον προετοιμάζεις να υποστεί ακόμα μία γεμάτη κούραση και βαρεμάρα εβδομάδα που του ρουφάει το αίμα και τον βυθίζει στη ρουτίνα!!
Ακόμα και η Παρασκευή είναι καλύτερη από 'σένα γιατί τουλάχιστον αυτή σε αφήνει να πάρεις μια ανάσα από το απόγευμα και μετά βρε αδερφέ και να πεις "ουφ! τέλος αυτή η βδομάδα! αύριο Σάββατο". Ενώ εσύ τι λες? "Αρκετά τα ξενύχτια, αύριο έχεις δουλειά/σχολή/σκατά. Και όχι δεν μπορείς να βγεις το βράδυ, πρέπει να ξυπνήσεις πρωί." Έλα πες την αλήθεια...είσαι εδώ για να βαρεθούμε τόσο πολύ ώστε ακόμα και η Δευτέρα να μας φαίνεται συναρπαστική.

ΥΓ: Δε θα 'ταν ωραίο να υπάρχει μια μέρα ανάμεσα στο Σάββατο και την Κυριακή; ή θα ήταν too much και τότε η Κυριακή θα ήταν ακόμα χειρότερη? (Comment below..!)

13 σχόλια:

  1. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να καταργήσουμε τις Δευτέρες. Ή να τις ιδιωτικοποιήσουμε. Δεν ξέρω, ρδεμπεύτηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω πως εξετασαμε πολυ την ααρνητικη πλευρα και τωρα ολα μας φταινε

      Διαγραφή
  2. Αλίμονο αν υπήρχε άτομο που του αρέσουν οι Δευτέρες. Τέτοια μορφή ανωμαλίας ελπίζω να μην εντοπιστεί ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακριά μας οι Κυριακές!!! Ακόμη και μέχρι πριν λίγο καιρό που είχα τις Πανελλήνιες, περίμενα πως και πως Παρασκευή Σάββατο κι ας είχα ΤΟ διάβασμα..
    Στην ερώτησή σου, δεν ξέρω.. προσωπικά θα εκτιμούσα μία επιπλέον μέρα ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι' αυτο και η ελληνικη κυβερνηση αποφασισε (και θα ψηφισει) να κανει ολες τις Κυριακες εργασιμες μερες!! Γιουπιιιιι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Κυριακές είναι ωραίες μέχρι τη στιγμή που ξυπνάς, πίνεις τον πρώτο καφέ και συνειδητοποιείς ότι αύριο πρέπει να σηκωθείς νωρίς για δουλειά. Εκτός αν τη Δευτέρα είναι αργία για κάποιο λόγο οπότε η Κυριακή μετατρέπεται σε δεύτερο Σάββατο, οπότε η Δευτέρα μετατρέπεται σε Κυριακή οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η Κυριακή είναι ανάμεσα στο Σάββατο και την Κυριακή. Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ελα αυτο μου αρεσε παρα πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή