This day will never happen again

This day will never happen again
This day will never happen again

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Μόδα Μόδα Μόδα!

Μπορεί να μην έχω κατασταλάξει ακόμα όσον αφορά στο είδος και την χροιά αυτού του Blog και βασικά περιμένω την αυθόρμητη μου έμπνευση να χτίσει κομμάτι κομμάτι τον χαρακτήρα της πρόσφατης ηλεκτρονικής μου δημιουργίας, για ένα πράγμα όμως παραμένω σίγουρη και αδιάλλακτη. Από αυτό το blog δεν πρόκειται να λείπουν οι στήλες μόδας! Και αυτό γιατί ως έξυπνο κορίτσι με ώριμη και κατασταλαγμένη άποψη απέναντι στα αναπάντητα ερωτήματα αυτής της αβύσσου που ονομάσαμε ζωή, γνωρίζω πώς ο άνθρωπος δε μπορεί να πετύχει τίποτα αν δεν ακολουθήσει το dress code που απαιτείται. Οκ, προφανώς αστειεύομαι. Απλώς με γοητεύει ο χώρος της μόδας, αγαπώ τα ρούχα και τα παπούτσια που δυστυχώς ποτέ δεν είναι αρκετά (όποιο κορίτσι το διαβάζει αυτό, το νιώθω ήδη πως με καταλαβαίνει και με συμπονά) και είμαι υπέρ της σφαγής των ζώων με σκοπό την κατασκευή πανέμορφων γούνινων παλτών! Οκ πάλι αστειεύομαι, να ψοφίσουν όσοι ξεδιάντροποι κάνουν το παραπάνω ειδεχθές έγκλημα και μετά να χρησιμοποιηθούν για κατασκευή κακόγουστων παπουτσιών που απευθύνονται σε καθαρίστριες και πωλούνται στο Αιγάλεω σε τιμές ευκαιρίας.
Κι επειδή ξέρω ότι πολλοί περιμένετε με αγωνία να δείτε τι δρόμο θα πάρει το ήδη δημοφιλές μου blog (αφήστε με να κάνω όνειρα, οκ;), don't worry, δε θα μείνω σε κάτι επιφανειακό και περιορισμένο όπως οι στήλες μόδας! (στους άντρες πάει αυτό, τα κοριτσάκια ξέρω ότι γουστάρετε)


Adieu mes amis

17 σχόλια:

  1. Για πες, το βεραμάν θα φορεθεί φέτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θέλω να ξέρω πότε θα απαγορευτούν με νόμο οι γαλότσες όταν δεν χρησιμοποιούνται για ξεσκάτιασμα ελεφάντων σε τσίρκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ναι, και βγάλτε τα καπτσα πως διάολο τα λένε

      Διαγραφή
    2. Συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου, what on earth is καπτσα?
      Η αντιπάθεια προς τις γαλότσες είναι συχνό φαινόμενο, θεωρώ όμως ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα κι αυτές φαίνονται γουστόζικες :)

      Διαγραφή
    3. Κάπτσα είναι αυτοί οι αριθμοί του σατανά που σε βάζει ο βλόγερ να γράφεις μετά το σχόλιό σου για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ρομπότ αλλά άνθρωπος με βυζά!

      Διαγραφή
    4. Χα! Τα έβγαλες. Ωραία τα λέω, μιλάω με τον εαυτό μου!

      Διαγραφή
    5. Μήπως είσαι ρομπότ τελικά?

      Διαγραφή
  3. Εγώ σε συμβουλεύω να γράφεις κάθε φορά αυτό που νιωθεις. Σου το λεει μία που ξεκίνησε πριν 2 1/2 χρόνια και ταυτότητα το blog δεεεν...
    Αν θέλεις να γράψεις για τη μέρα σου, γράψε για τη μέρα σου. Αν θέλεις να γράψεις προσωπικά σου ζητήματα, καν' το! Εδώ έχεις την ευκαιρία κατά κάποιον τρόπο να εκτονωθείς, να γράψεις πράγματα που δύσκολα θα ειπωθούν..
    Φιλιά πολλά! Καλωσόρισες στην μπλογκόσφαιρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι νομίζω πως κάπως έτσι θα πάει το πράγμα.. με κάποιες στάνταρ εβδομαδιαίες στήλες. Thank u for visiting και για τις συμβουλές σου επίσης!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Τα καπτσα είναι η μαλακία που μας ζητάει να επιβεβαιώσουμε ότι δεν είμαστε ρομπότ πριν από κάθε σχόλιο...

      Τα μισουμε θανάσιμα!

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!! :) Είσαι η πρώτη που με κάνει follow, μεγάλη μου τιμή. Θα ψάξω να δω πώς γίνεται γιατί είμαι και καινούρια και δεν τα έχω μάθει ακόμα και θα τα βγάλω τα κάπτσα!

      Διαγραφή
  5. Είναι αλήθεια. Οι στήλες μόδας είναι πολύ ρηχές για εμάς τα αγοράκια. Γι'αυτό γράψε τίποτα για τον ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή