This day will never happen again

This day will never happen again
This day will never happen again

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

GIRLS ONLY: Youtubers, οι νέες μας φίλες.

Ένας νέο είδος Βlogging αναδύεται δυναμικά τον τελευταίο καιρό με τις "Fashion&Βeauty bloggers" να χοροπηδούν πάνω στις γόβες τους απ'τη χαρά, τώρα που πλέον έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσω του youtube. Όχι απλώς κάνουν το youtube επάγγελμα, αλλά καταλήγουν να εργάζονται για μεγάλες εταιρείες που εκτιμούν το πάθος τους και τη βαθιά τους αγάπη για το αντικείμενο τους. Σοβαρά τώρα, αυτά τα κορίτσια ζουν για την ομορφιά και τη μόδα. Όχι επειδή είναι χαζογκόμενες ή ψωνάρες όπως κάποιοι νομίζουν, αλλά επειδή αυτό τις γεμίζει, εκεί εκτονώνεται όλη τους η δημιουργικότητά και η διάθεση για μια πιο χαρούμενη ζωή. Είναι λαμπερές, αισιόδοξες και πολύ αγαπητές αν κρίνει κανείς από το κοινό τους. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τις αγαπώ και είναι χαρά μου να σας μιλήσω για τις αγαπημένες μου και να σας παραπέμψω στα "κανάλια" τους (αρκεί να κάνετε κλικ στα ονόματά τους!) Μιλάμε για έναν νέο κόσμο που αξίζει να ανακαλύψεις αν είσαι κορίτσι.


AndreasChoice
Η AndreasChoice είναι η youtuber που αγάπησα περισσότερο απ' όλες και που ακόμα αγαπώ και μάλιστα ήταν και από τις πρώτες που ανακάλυψα και που με κερδίσανε αμέσως. Για μένα είναι καλλιτέχνης. Ζωγραφίζει υπέροχα, φτιάχνει τέλεια πράγματα και αποτελεί έμπνευση. Ασχολείται με την ομορφιά, δηλαδή καλλυντικά, ρούχα, μαλλιά και όχι μόνο. Γενικά ξέρει να editάρει τα βίντεο της πολύ καλά, είναι διασκεδαστική και δίνει καταπληκτικές συμβουλές για τα πάντα. Πλέον, ασχολείται και με μια εκπομπή που σχετίζεται με makeovers απ'την οποία μόνο το πρώτο επεισόδιο έχει βγει. Το μόνο αρνητικό της είναι πως δεν ανεβάζει βίντεο πολύ συχνά, όμως κάθε της ανάρτηση είναι τόσο χρήσιμη και ξεχωριστή που αξίζει κάθε αναμονή. Το μεγάλο της προσόν είναι ότι τα ενδιαφέροντα και οι συμβουλές της δεν περιορίζονται σε όσα προανέφερα και παρά την ποικιλία που χαρακτηρίζει το κανάλι της, παραμένει το ίδιο ψαγμένη και σωστή.

MichellePhan

Η MichellePhan ήταν η πρώτη youtuber που γνώρισα και μία από τις πιο γνωστές στο είδος της. Ανεβάζει βίντεο από το 2007 και εκτός από το μεγάλο φαν κλαμπ της, εκτός από τα και την θέση του official video make-up artist της Lancôme, πλέον δημιουργεί την δική της εταιρεία καλλυντικών και παρά την πολυάσχολη ζωή της δεν ξεχνά ποτέ τους fans του καναλιού της, με τους οποίους μοιράζεται κάθε πτυχή της ζωής της. Η θετική ενέργεια που εκπέμπει και προωθεί μέσα από κάθε της βίντεο, τη συντροφεύει πάντα και δίνει δύναμη σε αυτή αλλά και στους fans της. Τα βίντεο της 
επικεντρώνονται κυρίως στο makeup και στα καλλυντικά αλλά εννοείται ότι δεν μένουν μόνο εκεί! Εκτός από τα μυστικά που μας αποκαλύπτει για το makeup, μας εμπνέει να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας και να ζήσουμε μια συναρπαστική ζωή!


Βeautycrush



Ακόμα μια αγαπημένη youtuber που σπάνια χάνουμε νέα της, αφού δεν παραμελεί ποτέ το κανάλι της, είναι η Βeautycrush. Ασχολείται φυσικά με την ομορφιά και τα προϊόντα περιποίησης, έχει ωστόσο και μεγάλο πάθος για τη μόδα. Μέσα από τα μοναδικά της "Lookbooks" αναδεικνύεται ένα νεανικό στυλ με grange πινελιές που παραμένει πάντα chic και girly. Γι' αυτό είναι τόσο ξεχωριστή η Βeautycrush , γιατί πίσω από τη γλυκύτητα της και το κομψό της στυλ, κρύβεται μια δυναμική προσωπικότητα με αγάπη για το edgy styling . Η Βeautycrush έχει και δεύτερο κανάλι, στο οποίο μοιράζεται προσωπικές της εμπειρίες και στιγμές στα στενά του Λονδίνου, όπου ζει, αλλά και στο εξωτερικό. Το παραθέτω κι αυτό σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει. (TheSammiMariaShow)

Vana Papadopoulou

Μια μεγάλη Ελληνίδα youtuber, συγκεκριμένα από τη Θεσσαλονίκη, με το προσωπικό της στυλ και τη διαφορετικότητά της, έκανε την εμφάνισή της στον κόσμο του  youtube και τράβηξε τα βλέμματα πάνω της. Η Βάνα κάνει πολύ ενδιαφέροντα tutorials αφού δε φοβάται να πειραματιστεί με τολμηρά χρώματα. Το στυλ της αναδεικνύεται τόσο μέσα από αυτά, όσο και από τα βίντεο που αφιερώνει στο fashion styling. Δίνει πολύ χρήσιμες συμβουλές και πάνω απ' όλα σέβεται το κοινό της και το εκτιμά. Την αγαπάμε γιατί ξέρει να προβάλλει το ιδιαίτερο γούστο της κάνοντας μας να το αγαπήσουμε κι εμείς και γιατί χάρη σ' αυτή μαθαίνουμε τόσα πολλά. Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους Βάνα!




MyGreekBurlesque


Η αγαπητή μας Μάρα είναι επίσης μια Ελληνίδα που διαπρέπει στον χώρο του beauty Βlogging μέσω youtube και μάλιστα πλέον τα δύο της κανάλια είναι powered by MAD! Το ελληνικό της κανάλι αφορά κυρίως reviews, tags, haul και tutorial, ενώ το "MyBurlesque" το χρησιμοποιεί περισσότερο για Lookbooks και Makeup tutorials. Το νεανικό και οξύ της πνεύμα, το χιούμορ που διαθέτει και η εξοικείωσή της με τον φακό, σε κάνει να τη νιώθεις σαν την κολλητή που θα σε βάψει πριν βγείτε ή που θα σου συστήσει ένα καλό προϊόν περιποίησης ή ακόμα κι ένα καλό βιβλίο, μιας και τα ενδιαφέροντά της δεν περιορίζονται, όπως άλλωστε και το ταλέντο της. Την αγαπάμε γιατί είναι έξυπνη, γιατί μας βοηθά με τα reviews και τις συμβουλές της και γιατί πολλές φορές μας θυμίζει τον εαυτό μας.




 
                                                 

4 σχόλια:

  1. Αυτό που καμιά φορά μπαίνω στο μπλογκ σου και νομίζω πως διαβάζω περιοδικό με συγκινεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα να δεις πόσο με συγκινεί που το νομίζεις...!! <3
      Ατε να χαθείς με κάνεις και χαίρομαι!

      Διαγραφή
  2. Αν και δεν είμαι, ήμουν κάποτε στο παρελθόν ή σκοπεύω να γίνω κάποτε στο μέλλον κορίτσι, παρεμβαίνω σε αυτό το ποστ για να ρωτήσω αν έχει κανείς το τηλέφωνο της κοκκινομάλλας και, αν ναι, γιατί δε μου το έχει δώσει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν τη γνωρίζω προσωπικά για να το ξέρω, ωστόσο απ' όσο ξέρω είναι δεσμευμένη και συζεί με τον φίλο της τον Σάββα. Αν και εφόσον δε σε σταμάτησε η επιβλητική και με κεφαλαία διευκρίνηση "Μόνο για κορίτσια" στον τίτλο μου, δε σε σταματάει τίποτα

      Διαγραφή