This day will never happen again

This day will never happen again
This day will never happen again

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Από Σεπτέμβρη θα πάψω να καπνίζω. (Δεν καπνίζω μπάι δε γουέι)

Είναι Δευτέρα και μαζί είναι και 1η  Σεπτέμβρη. Σας υποσχέθηκα μια λίστα Σεπτεμβρίου και είμαι εδώ για να δεσμευτώ για μια ακόμα φορά, καταγράφοντας τα "πρέπει" και τα "θα" που με στοιχειώνουν.

1) Καλύτερη Διατροφή. 
Δεν θα πω τέλος τα γλυκά και τα ανθυγιεινά. Καλύτερη διατροφή θέλω να κάνω, όχι να πάθω σύνδρομο στέρησης. Το μυστικό είναι στο να σκέφτεσαι πριν φας κάτι, γιατί το τρως κι αν μπορείς να το αντικαταστήσεις με κάτι καλύτερο. Είναι σίγουρο ότι θα γράψω ένα ξεχωριστό άρθρο με αποτελεσματικούς τρόπους να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αφού όμως το εφαρμόσω εγώ στη ζωή μου. Να μην είμαστε και υποκριτές!

2) Σχολή και Διάβασμα
Έχω χιώσει την σχολή της Νομικής που θεωρείται καλύτερη, για να κάνω κάτι που θεωρείται ίσως κατώτερο, όμως μου αρέσει πιο πολύ. Το τμήμα των ΕΜΜΕ με ελκύει όσο κανένα άλλο, όμως το έχω παραμελήσει ανησυχητικά πολύ και δεν μπορώ με τίποτα να παραλείψω από τη λίστα μου την αναγκαιότητα να επικεντρωθώ στα φοιτητικά μου καθήκοντα!

3) Γυμναστική.Οκ, δεν εννοώ γυμναστική, γυμναστική δεν κατάφερα ποτέ να κάνω συστηματικά γιατί την απεχθάνομαι την όλη διαδικασία. Επειδή πολλές φορές προσπάθησα τα ακατόρθωτα και τα κάθε μέρα και τα αυστηρά προγράμματα και ΠΟΤΕ δεν τα κατάφερα, αυτή τη φορά θα ξεκινήσω από κάτι πολύ εύκολο. Τρέξιμο! Κάποια στιγμή μέσα στη μέρα να πηγαίνω για τρέξιμο. Αν όχι κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα. Θα είναι το πιο δύσκολο για μένα, πραγματικά το απεχθάνομαι.

4) Σπαταλήστε υπεύθυνα.
Δουλεύω και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά στα οικονομικά μου. Για να παραμείνει όμως πλεονέκτημα, πρέπει να προσέχω και περισσότερο που τα ξοδεύω. Και δε θα ήταν κακό να αποταμιεύω και τίποτα. Αυτό είναι σαν τη διατροφή, πρέπει να σκέφτεσαι πριν ξοδέψεις αν αξίζει να το κάνεις! 

5) More music, more movies, more books!
Ψυχαγωγία και πνευματική καλλιέργεια! Κουλτούρα και διανόηση! (Το γάμησα) Γενικά, καλό είναι να προσπαθούμε να ανοίγουμε τους ορίζοντές μας, να ερχόμαστε σε επαφή με την τέχνη και να χτίζουμε προσωπικότητα. Τους τελευταίους μήνες έμεινα λίγο στάσιμη στα παραπάνω και δεν ψήνομαι να ξανασυμβεί. Αν δεν είστε χαζοί, ακολουθήστε με!

6) Μore blogging
Παιδιά μην κοιτάτε που δεν γράφω συχνά, μ'αρέσει πολύ να δημοσιεύω αναρτήσεις και χαίρομαι πάρα πολύ όταν βλέπω ότι αυτές διαβάζονται! Έχω σκεφτεί πολλά πράγματα που πρόκειται να γράψω, stay tuned και δε θα χάσετεε!

Ξέρω ότι αυτή η λίστα με τα τραγούδια θα με συντροφεύει όλο τον Σεπτέμβρη! Τη μοιράζομαι μαζί σας για να γουστάρετεεεε!

Πατηστε εδώω-> Swing και πάλι Swing!!

7 σχόλια:

  1. Άμα δεν καπνίζεις, τότε γιατί λες ότι θα πάψεις να καπνίζεις; Παραπλανείς τους αναγνώστες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θέλω να τους παραπλανήσω, τι ρόλο βαράει η παρένθεση αγαπητέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=2BYem65368M Σάουντρακ φθινοπώρου και νέων αρχών γιατί είμεθα ψαγμένες Εμμετζούδες.Και για να σου φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση του 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή