This day will never happen again

This day will never happen again
This day will never happen again

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

GIRLS ONLY: Youtubers, οι νέες μας φίλες.

Ένας νέο είδος Βlogging αναδύεται δυναμικά τον τελευταίο καιρό με τις "Fashion&Βeauty bloggers" να χοροπηδούν πάνω στις γόβες τους απ'τη χαρά, τώρα που πλέον έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσω του youtube. Όχι απλώς κάνουν το youtube επάγγελμα, αλλά καταλήγουν να εργάζονται για μεγάλες εταιρείες που εκτιμούν το πάθος τους και τη βαθιά τους αγάπη για το αντικείμενο τους. Σοβαρά τώρα, αυτά τα κορίτσια ζουν για την ομορφιά και τη μόδα. Όχι επειδή είναι χαζογκόμενες ή ψωνάρες όπως κάποιοι νομίζουν, αλλά επειδή αυτό τις γεμίζει, εκεί εκτονώνεται όλη τους η δημιουργικότητά και η διάθεση για μια πιο χαρούμενη ζωή. Είναι λαμπερές, αισιόδοξες και πολύ αγαπητές αν κρίνει κανείς από το κοινό τους. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τις αγαπώ και είναι χαρά μου να σας μιλήσω για τις αγαπημένες μου και να σας παραπέμψω στα "κανάλια" τους (αρκεί να κάνετε κλικ στα ονόματά τους!) Μιλάμε για έναν νέο κόσμο που αξίζει να ανακαλύψεις αν είσαι κορίτσι.


AndreasChoice
Η AndreasChoice είναι η youtuber που αγάπησα περισσότερο απ' όλες και που ακόμα αγαπώ και μάλιστα ήταν και από τις πρώτες που ανακάλυψα και που με κερδίσανε αμέσως. Για μένα είναι καλλιτέχνης. Ζωγραφίζει υπέροχα, φτιάχνει τέλεια πράγματα και αποτελεί έμπνευση. Ασχολείται με την ομορφιά, δηλαδή καλλυντικά, ρούχα, μαλλιά και όχι μόνο. Γενικά ξέρει να editάρει τα βίντεο της πολύ καλά, είναι διασκεδαστική και δίνει καταπληκτικές συμβουλές για τα πάντα. Πλέον, ασχολείται και με μια εκπομπή που σχετίζεται με makeovers απ'την οποία μόνο το πρώτο επεισόδιο έχει βγει. Το μόνο αρνητικό της είναι πως δεν ανεβάζει βίντεο πολύ συχνά, όμως κάθε της ανάρτηση είναι τόσο χρήσιμη και ξεχωριστή που αξίζει κάθε αναμονή. Το μεγάλο της προσόν είναι ότι τα ενδιαφέροντα και οι συμβουλές της δεν περιορίζονται σε όσα προανέφερα και παρά την ποικιλία που χαρακτηρίζει το κανάλι της, παραμένει το ίδιο ψαγμένη και σωστή.

MichellePhan

Η MichellePhan ήταν η πρώτη youtuber που γνώρισα και μία από τις πιο γνωστές στο είδος της. Ανεβάζει βίντεο από το 2007 και εκτός από το μεγάλο φαν κλαμπ της, εκτός από τα και την θέση του official video make-up artist της Lancôme, πλέον δημιουργεί την δική της εταιρεία καλλυντικών και παρά την πολυάσχολη ζωή της δεν ξεχνά ποτέ τους fans του καναλιού της, με τους οποίους μοιράζεται κάθε πτυχή της ζωής της. Η θετική ενέργεια που εκπέμπει και προωθεί μέσα από κάθε της βίντεο, τη συντροφεύει πάντα και δίνει δύναμη σε αυτή αλλά και στους fans της. Τα βίντεο της 
επικεντρώνονται κυρίως στο makeup και στα καλλυντικά αλλά εννοείται ότι δεν μένουν μόνο εκεί! Εκτός από τα μυστικά που μας αποκαλύπτει για το makeup, μας εμπνέει να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας και να ζήσουμε μια συναρπαστική ζωή!


Βeautycrush



Ακόμα μια αγαπημένη youtuber που σπάνια χάνουμε νέα της, αφού δεν παραμελεί ποτέ το κανάλι της, είναι η Βeautycrush. Ασχολείται φυσικά με την ομορφιά και τα προϊόντα περιποίησης, έχει ωστόσο και μεγάλο πάθος για τη μόδα. Μέσα από τα μοναδικά της "Lookbooks" αναδεικνύεται ένα νεανικό στυλ με grange πινελιές που παραμένει πάντα chic και girly. Γι' αυτό είναι τόσο ξεχωριστή η Βeautycrush , γιατί πίσω από τη γλυκύτητα της και το κομψό της στυλ, κρύβεται μια δυναμική προσωπικότητα με αγάπη για το edgy styling . Η Βeautycrush έχει και δεύτερο κανάλι, στο οποίο μοιράζεται προσωπικές της εμπειρίες και στιγμές στα στενά του Λονδίνου, όπου ζει, αλλά και στο εξωτερικό. Το παραθέτω κι αυτό σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει. (TheSammiMariaShow)

Vana Papadopoulou

Μια μεγάλη Ελληνίδα youtuber, συγκεκριμένα από τη Θεσσαλονίκη, με το προσωπικό της στυλ και τη διαφορετικότητά της, έκανε την εμφάνισή της στον κόσμο του  youtube και τράβηξε τα βλέμματα πάνω της. Η Βάνα κάνει πολύ ενδιαφέροντα tutorials αφού δε φοβάται να πειραματιστεί με τολμηρά χρώματα. Το στυλ της αναδεικνύεται τόσο μέσα από αυτά, όσο και από τα βίντεο που αφιερώνει στο fashion styling. Δίνει πολύ χρήσιμες συμβουλές και πάνω απ' όλα σέβεται το κοινό της και το εκτιμά. Την αγαπάμε γιατί ξέρει να προβάλλει το ιδιαίτερο γούστο της κάνοντας μας να το αγαπήσουμε κι εμείς και γιατί χάρη σ' αυτή μαθαίνουμε τόσα πολλά. Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους Βάνα!




MyGreekBurlesque


Η αγαπητή μας Μάρα είναι επίσης μια Ελληνίδα που διαπρέπει στον χώρο του beauty Βlogging μέσω youtube και μάλιστα πλέον τα δύο της κανάλια είναι powered by MAD! Το ελληνικό της κανάλι αφορά κυρίως reviews, tags, haul και tutorial, ενώ το "MyBurlesque" το χρησιμοποιεί περισσότερο για Lookbooks και Makeup tutorials. Το νεανικό και οξύ της πνεύμα, το χιούμορ που διαθέτει και η εξοικείωσή της με τον φακό, σε κάνει να τη νιώθεις σαν την κολλητή που θα σε βάψει πριν βγείτε ή που θα σου συστήσει ένα καλό προϊόν περιποίησης ή ακόμα κι ένα καλό βιβλίο, μιας και τα ενδιαφέροντά της δεν περιορίζονται, όπως άλλωστε και το ταλέντο της. Την αγαπάμε γιατί είναι έξυπνη, γιατί μας βοηθά με τα reviews και τις συμβουλές της και γιατί πολλές φορές μας θυμίζει τον εαυτό μας.




 
                                                 


Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αν τρώγεται, μπορείς να το φας.

Είσαι φοιτητής? Δεν ξέρεις να μαγειρεύεις και ψάχνεις εύκολες και οικονομικές συνταγές γιατί δε σου φτάνουν τα λεφτά να παραγγέλνεις κάθε μέρα απ'έξω? Θες να φτιάξεις κάτι γρήγορα, γιατί είσαι έτοιμος να βγεις και παράλληλα δε θες να έχεις άδειο στομάχι για να μην ξερνάς το βράδυ από τα ούζα? Εδώ είναι μια ιδανική συνταγή που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σου.

Πάρε 2 αυγά για αρχή και χτύπα τα..
Βάλτα σε ένα τηγάνι με λίγο καυτό λάδι και άρχισε να καλλιτεχνείς. Εννοείται ότι μια σκέτη ομελέτα δε θα σε χορτάσει, γι'αυτ
ό άνοιξε το ψυγείο και δες τι έχεις μέσα. Ό,τι και να έχεις, κόψτο σε κομμάτια και βάλτο κι αυτό στο τηγάνι. Όλοι οι καλοί χωράνε!Τα μεγάλα αστέρια άλλωστε πάντα πειραματίζονται! 
Τώρα πάρε μια σπάτουλα και γύρνα απ'την άλλη μεριά ό,τι είναι μέσα στο τηγάνι για να το παίξεις έμπειρος.
Οκ, ήρθε η ώρα να τα δώσεις όλα. Βάλε το μάτι όσο πάει και ανακάτεψε το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο. Αν δεις σπίθες να πετάγονται μη φοβηθείς. Οι σεφ την τηλεόραση όλο κάτι τέτοια κόλπα με φωτιές κάνουν. Δηλαδή αυτοί είναι πιο μάγκες?
Οκ, τώρα σβήσε το μάτι. Αν είσαι προχωρημένος μπορείς να παίξεις λίγο και να πετάς με το τηγάνι την ομελέτα στον αέρα για να τη γυρίσεις. Έπειτα, γύρνα το τηγάνι ανάποδα για να πάει η ομελέτα στο πιάτο. Αν η ομελέτα είναι μαύρη σε κάποια σημεία, μην ανησυχείς στην πορεία θα τη σουλουπώσεις.
Τώρα βάλε αλάτι και πιπέρι με το κιλό για να καλύψεις τυχόν ατέλειες στη γεύση. Ως φοιτητής σίγουρα θα έχεις σαντυγί στο σπίτι σου. Για να βελτιώσεις λοιπόν λίγο το ντεκόρ, μπορείς να κάνεις τριανταφυλλάκια γύρω από την ομελέτα, κι αν δεν ξέρεις να κάνεις τριανταφυλλάκια, βάλε σαντυγί πάνω από τα μαύρα σημεία της ομελέτας για να τα καλύψεις. Η σαντυγί άλλωστε είναι τόσο νόστιμη που πηγαίνει με όλα. Τώρα μπορείς να τη φας. Τυχόν ενοχλήσεις στο στομάχι, αγνόησέ τες, είναι επειδή ο οργανισμός σου πανηγυρίζει χάρη στην εκπληκτική ομελέτα που τον τάισες.
Όταν τη φας μπορείς να πας ήσυχος στην έξοδό σου. Με αυτό το σνακ, σίγουρα δε θα ξερνάς το βράδυ από τα ούζα.


ΥΓ-> Η ζωή είναι μια ομελέτα. Βάζεις μέσα ό,τι βρεις στο ψυγείο και περιμένεις να δεις τι θα βγει.

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο...(ΝΟΟΟΤ)

Θα εκμεταλλευτώ γι' αυτή μου την ανάρτηση την ιδιότητά μου να εργάζομαι σε δημοφιλές 

CafeBar Restaurant που υποδέχεται άτομα όλων των ηλικιών, πολλών γούστων,
κατάλληλο και για πρωί και για μεσημέρι, για βράδυ, για πρωινό, καφέ, ποτό κλπ.

Μετά από 4 μήνες περίπου καθημερινής δουλειάς και ενώ ήδη αισθάνομαι την
επαγγελματική εξουθένωση να μου τσιτώνει τα νεύρα, είμαι σε θέση να απαριθμήσω με
όση ειρωνική διάθεση έχω συσσωρεύσει μέσα μου τόσο καιρό, (αφού είμαι πολύ καλή
στη δουλειά μου 
για να βρίσω πελάτη), ορισμένους χαρακτηριστικούς τύπους
ενοχλητικών πελατών που όσοι κάνουν 
κάποια παρόμοια δουλειά μ' εμένα σίγουρα
έχουν συναντήσει. (αν όχι, είστε τυχεροί)


  • "Άντρα θέλω τώρα τον εθέλω"
    Ηλικιωμένοι, καμιά φορά στρατιωτικοί, συνηθισμένοι
    να έχουν αυτό που θέλουν όταν και όπως το θέλουν, μιας και όλοι είναι πλασμένοι να
    τους υπηρετούν, αποζητούν απεγνωσμένα την αναπόσπαστη προσοχή σου και με ύφος
    μπλαζέ είναι έτοιμοι να σου την πουν αν δώσεις το παραμικρό δικαίωμα. Δεν θα μιλήσω
    πολύ γι'αυτούς γιατί μεγάλοι άνθρωποι είναι και θα τους δικαιολογήσω επειδή είμαι καλή
    σήμερα.

  • "Ήρθαμε, και θα κάνουμε την παρουσία μας αισθητή"
    Σπαστικοί μεσήλικες που δεν ξέρουν αν ήρθαν επειδή ήθελαν να βγούνε ή για να βγάλουν
    εμάς από τα ρούχα μας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΟΟΟΧΙ. Γι'αυτό
    και κάθε φορά που σε βλέπουν μπροστά τους θα σου μιλήσουνε, είτε για να το παίξουν
    χιουμορίστες, είτε για να παραπονεθούν. Κύριέ μου, δε βλέπεις ότι εκτός από εσένα
    εξυπηρετώ άλλα 15 τραπέζια? Δεν έχουμε κακή εξυπηρέτηση, εσύ μας πέρασες για μηχανές.
    Και όχι δεν μπορείς να χωρέσεις μια παρέα 5 ατόμων σε τραπεζάκι για 2, λυπάμαι.
    Καμιά φορά αναρωτιέμαι, αν έρχονται για να βγάλουν όλο τους το άχτι πάνω μας. 
    Δεν αποκλείεται..δεν αποκλείεται.
  • "Η Ρόζμαρι και τα μωρά της"
    Οικογένειες με μικρά παιδιά. Όχι δε λέω, κάποιοι είναι καλούλιδες και προσπαθούν 
    να είναι όσο το δυνατό διακριτικοί, όχι όμως όλοι. Χαζομαμάδες που ζητούν παιδικά
    καρεκλάκια, τους φέρνεις σκαμπό και σου ξινίζουν τη μούρη, νομίζουν ότι βρίσκονται
    σε παιδότοπο κι είναι έτοιμες να σου ζητήσουν να σκουπίσεις το ποπουδίνι του μωρού
    τους. Μου έχει τύχει να μου αφήσουν μαζί με τα άπλυτα ποτήρια, μια πάνα πάνω στο
    τραπέζι...μεταχειρισμένη. Όσοι είστε γονείς, μην αφήνετε τα παιδιά σας να κάνουν χαμό
    και να τρέχουν σα δαιμονισμένα όταν κάποιοι περνάνε με δίσκους που έχουν πάνω 30 ποτή
    ρια. 
    Αν γίνει κανα ατύχημα, θα φταίμε εμείς. Για να μην μιλήσω για το μπουρδέλο που αφήνετε
    πίσω σας, 
    για να μη μιλήσω γι' αυτό. Πιο πολύ ώρα μου παίρνει να καθαρίσω το τραπέζι σας,
    παρά το δωμάτιό 
    μου.
  • "Εγώ κι άλλος κανείς"
    Δε συγκεντρώνονται ποτέ σε μεγάλες παρέες. Είναι δύο, το πολύ τρεις. Εκτός από
    τις δύο στανταρ ατάκες "ένα φρέντο εσπρέσσο μέτριο" και  "να πληρώσουμε?", δε θα
    ακούσεις τίποτα άλλο, ούτε καν "καλησπέρα". Σε αγνοούν ακόμα κι όταν τους γεμίζεις
    τα νερά και τους λες "στην υγειά σας". Εεμ, με βλέπετε? Μόλις σας μίλησα..όχι? οκ..
    στο λαιμό να σας κάτσει. Φαίνονται ευκατάστατοι και είμαι σίγουρη ότι μιλάνε για
    επαγγελματικά. Πάντως αδιαμφισβήτητα θεωρούν τους εαυτούς τους σπουδαίους. 
    Εγώ τους θεωρώ καβαλημένους όμως.
  • "I should be studying right now"
    Ηλικίες 14-19 (ω ναι..ακόμα και 19χρονα αλλά ως εκεί ελπίζω). Όλοι περάσαμε από

    αυτήν την κατηγορία, κάποιοι ίσως παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Θα ζητήσουνε πάντα
    κατάλογο, οκ αυτό δεν είναι κακό, το κακό είναι ότι τους αφήνεις ένα τέταρτο να
    χαζέψουν το ρημαδομενού και παρ' όλα αυτά όταν πας να πάρεις παραγγελία,
    οι μισοί δεν έχουν αποφασίσει τι θα πάρουν. Οπότε παίρνεις παραγγελία από τους
    μισούς και μετά ξανακάνεις βόλτα απ' τα μέρη τους αναγκαστικά. Στην καλύτερη αυτά
    γίνονται, η αμήχανη στιγμή είναι όταν σκάνε 10 άτομα και τα 5 δε θέλουν να πάρουν
    κάτι. Νέβερμάιντ, νέβερμάιντ. Κι εγώ κάποτε αναρωτιόμουν τι πρόβλημα έχουν οι σερβιτόροι
    και γιατί είναι τόσο ξινοί. Τώρα μπήκα όμως στη θέση τους και κατάλαβα πόσο μισητές είναι
    οι παρέες εφήβων μέσα σε μια καφετέρια. Δεν μπορώ να παραλείψω το στανταράκι του
    να πληρώνουν ξεχωριστά έτσι? Επίσης, παιδιά, κάντε λίγο πιο πέρα εμποδίζετε το διάδρομο 
    και αν σας έρθει ο δίσκος στο κεφάλι μετά απ'αυτό το άρθρο, άντε να αθωωθώ.
  • "Καλοί, χρυσοί κι ανάποδοι"
    Και τώρα μια λιγότερο σπαστική, και μικρότερη σε έκταση θα έλεγα κατηγορία πελατών.
    Οι "γλυκύτατοι τύραννοι" μπορεί φαινομενικά να είναι πελάτες με κατανόηση και καλή
    διάθεση αλλά εκεί που πας να τους χαρείς ρε παιδί μου καταλαβαίνεις ότι δε διστάζουν 
    να σου βγάλουν την πίστη. Θα σε χιλιοευχαριστήσουνε που τους γέμισες τα μπωλ με τα
    πατατάκια, θα σου ζητήσουν συγγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά πριν προλάβεις
    να τους ξεχάσεις για λίγο θα υπενθυμίσουν την ύπαρξη τους με όχι τόσο ευχάριστο τρόπο.
    Καλά να 'ναι οι άνθρωποι, τουλάχιστον είναι ευγενικοί!




Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Από Σεπτέμβρη θα πάψω να καπνίζω. (Δεν καπνίζω μπάι δε γουέι)

Είναι Δευτέρα και μαζί είναι και 1η  Σεπτέμβρη. Σας υποσχέθηκα μια λίστα Σεπτεμβρίου και είμαι εδώ για να δεσμευτώ για μια ακόμα φορά, καταγράφοντας τα "πρέπει" και τα "θα" που με στοιχειώνουν.

1) Καλύτερη Διατροφή. 
Δεν θα πω τέλος τα γλυκά και τα ανθυγιεινά. Καλύτερη διατροφή θέλω να κάνω, όχι να πάθω σύνδρομο στέρησης. Το μυστικό είναι στο να σκέφτεσαι πριν φας κάτι, γιατί το τρως κι αν μπορείς να το αντικαταστήσεις με κάτι καλύτερο. Είναι σίγουρο ότι θα γράψω ένα ξεχωριστό άρθρο με αποτελεσματικούς τρόπους να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αφού όμως το εφαρμόσω εγώ στη ζωή μου. Να μην είμαστε και υποκριτές!

2) Σχολή και Διάβασμα
Έχω χιώσει την σχολή της Νομικής που θεωρείται καλύτερη, για να κάνω κάτι που θεωρείται ίσως κατώτερο, όμως μου αρέσει πιο πολύ. Το τμήμα των ΕΜΜΕ με ελκύει όσο κανένα άλλο, όμως το έχω παραμελήσει ανησυχητικά πολύ και δεν μπορώ με τίποτα να παραλείψω από τη λίστα μου την αναγκαιότητα να επικεντρωθώ στα φοιτητικά μου καθήκοντα!

3) Γυμναστική.Οκ, δεν εννοώ γυμναστική, γυμναστική δεν κατάφερα ποτέ να κάνω συστηματικά γιατί την απεχθάνομαι την όλη διαδικασία. Επειδή πολλές φορές προσπάθησα τα ακατόρθωτα και τα κάθε μέρα και τα αυστηρά προγράμματα και ΠΟΤΕ δεν τα κατάφερα, αυτή τη φορά θα ξεκινήσω από κάτι πολύ εύκολο. Τρέξιμο! Κάποια στιγμή μέσα στη μέρα να πηγαίνω για τρέξιμο. Αν όχι κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα. Θα είναι το πιο δύσκολο για μένα, πραγματικά το απεχθάνομαι.

4) Σπαταλήστε υπεύθυνα.
Δουλεύω και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά στα οικονομικά μου. Για να παραμείνει όμως πλεονέκτημα, πρέπει να προσέχω και περισσότερο που τα ξοδεύω. Και δε θα ήταν κακό να αποταμιεύω και τίποτα. Αυτό είναι σαν τη διατροφή, πρέπει να σκέφτεσαι πριν ξοδέψεις αν αξίζει να το κάνεις! 

5) More music, more movies, more books!
Ψυχαγωγία και πνευματική καλλιέργεια! Κουλτούρα και διανόηση! (Το γάμησα) Γενικά, καλό είναι να προσπαθούμε να ανοίγουμε τους ορίζοντές μας, να ερχόμαστε σε επαφή με την τέχνη και να χτίζουμε προσωπικότητα. Τους τελευταίους μήνες έμεινα λίγο στάσιμη στα παραπάνω και δεν ψήνομαι να ξανασυμβεί. Αν δεν είστε χαζοί, ακολουθήστε με!

6) Μore blogging
Παιδιά μην κοιτάτε που δεν γράφω συχνά, μ'αρέσει πολύ να δημοσιεύω αναρτήσεις και χαίρομαι πάρα πολύ όταν βλέπω ότι αυτές διαβάζονται! Έχω σκεφτεί πολλά πράγματα που πρόκειται να γράψω, stay tuned και δε θα χάσετεε!

Ξέρω ότι αυτή η λίστα με τα τραγούδια θα με συντροφεύει όλο τον Σεπτέμβρη! Τη μοιράζομαι μαζί σας για να γουστάρετεεεε!

Πατηστε εδώω-> Swing και πάλι Swing!!